top of page

Videregående kurs - modul 1
AcuLine og AcuChronic:

Vi har gleden av å tilby et spennende påbygningskurs i Boels moderne akupunkturmetoder (BMA). I dette kurset repeterer vi AcuNova samt gjennomgår de to neste metodene; AcuLine og AcuChronic.

 

Kurset vil gjøre deg i stand til å behandle alt fra muskel- og skjelettplager, til diverse øyelidelser.

 

Kurset henvender seg til spesielt til tidligere deltakere på et av våre AcuNova-kurs. Videregående modul 1 er for dem som ønsker å utdanne seg videre innenfor moderne akupunktur, og til alle de som interesserer seg for alternative behandlingsformer. 

 

Neste kurs holdes i Sandefjord 13. og 14. april 2024.

Pris for kurset er kr. 7500,- (når det holdes i Sandefjord). Dette dekker kursmateriell, samt kaffe, te, frukt og snacks begge dager. Bindende påmelding.


Videregående kurs - modul 2

AcuDNA, AcuStomach og AcuSpine:

Høsten 2024 setter vi opp Videregående kurs - modul 2. Dette kurset omfatter de moderne akupunkturmetodene AcuDNA, AcuStomach og AcuSpine. Kurset henvender seg til dem som tidligere har tatt AcuNova og et av våre videregående kurs.

 

Neste kurs holdes i Sandefjord 5.-9. oktober 2024.

Pris: kr. 10 500,-.

 

Videregående kurs - modul 3

AcuKing

Videregående kurs - modul 3 tar for seg Boels sjuende moderne akupunkturmetode; AcuKing. For å kunne lære seg metoden er man nødt til å ha kjennskap til både ECIWO-akupunktur og kroppens meridianer (energibaner), slik de forklares innen tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Alt dette lærer vi om på et meget omfattende og givende kurs! 

 

Neste kurs holdes i Sandefjord 14.-18. september 2024.

Pris: kr. 10500,-.

PÅMELDING: post@moderneakupunktur.com

Fra AcuNova-kurset holdt i Sandefjord 19. og 20. november 2022:

IMG_1141.jpeg
IMG_1138.jpeg
bottom of page