top of page

Videregående kurs - modul 1
AcuLine og AcuChronic:

Vi har gleden av å tilby et spennende påbygningskurs i Boels moderne akupunkturmetoder (BMA). I dette kurset repeterer vi AcuNova (Akupunktur2000), samt gjennomgår de to neste metodene; AcuLine og AcuChronic.

 

Kurset vil gjøre deg i stand til å behandle alt fra muskel- og skjelettplager, til diverse øyelidelser.

 

Kurset henvender seg til spesielt til tidligere deltakere på et av våre AcuNova-kurs. Videregående modul 1 er for dem som ønsker å utdanne seg videre innenfor moderne akupunktur, og til alle de som interesserer seg for alternative behandlingsformer. 

 

Nytt videregående kurs settes opp fortløpende. Neste kurs holdes i Sandefjord 13. og 14. april 2024.

Pris for kurset er kr. 7500,- (når det holdes i Sandefjord). Dette dekker kursmateriell, samt kaffe, te, frukt og snacks begge dager. Bindende påmelding.


Videregående kurs - modul 2

AcuDNA, AcuStomach og AcuSpine:

Vinteren 2024 setter vi opp Videregående kurs - modul 2. Dette kurset omfatter de moderne akupunkturmetodene AcuDNA, AcuStomach og AcuSpine. Kurset henvender seg til dem som tidligere har tatt AcuNova og et av våre videregående kurs.

 

Videregående kurs - modul 2 holdes i Sandefjord, 17.-21. feb. 2024. PRIS: kr. 10500,-.

 

Videregående kurs - modul 3

AcuKing

Videregående kurs - modul 3 tar for seg Boels sjuende moderne akupunkturmetode; AcuKing. For å kunne lære seg metoden er man nødt til å ha kjennskap til både ECIWO-akupunktur og kroppens meridianer (energibaner), slik de forklares innen tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Alt dette lærer vi om på et meget omfattende og givende kurs! 

 

Videregående kurs - modul 3 settes opp fortløpende. Kommende datoer publiseres her. Kurset holdes i Sandefjord. Pris: kr. 10500,-.

PÅMELDING: post@moderneakupunktur.com

Fra AcuNova-kurset holdt i Sandefjord 19. og 20. november 2022:

IMG_1141.jpeg
IMG_1138.jpeg
bottom of page