top of page
20181011_160252.jpg

AcuNova på Kypros

Lær deg moderne akupunktur på vakre Kypros 

12.-19. oktober 2024 holdes vårt populære grunnkurs i moderne akupunktur på den solfylte middelhavsøya. 

agios georgios2.jpeg

Akupunkturkurset

AcuNova er den første moderne akupunkturmetoden utviklet av den danske akupunktøren John Boel. Kurset ledes av våre norske lærere, og gjennomføres i løpet av de første dagene på den vakre middelhavsøya.

 

Ved hjelp av AcuNova vil du være i stand til å behandle en rekke ulike lidelser når du kommer hjem. Dersom du ønsker å utdanne deg videre til akupunktør, kan du bygge ut den nye kunnskapen din med de påfølgende kursene som tilbys av Skolen for moderne akupunktur.

Datoer for kurset: 12.-19. oktober 2024

Pris:       
Fra kr. 17 000,-

Yoga, utflukter og opplevelser 

Underveis i oppholdet vil du få muligheten til å delta på daglige yogaøkter. Vår erfarne instruktør leder timer før frokost, i tillegg til flere ettermiddager.  Vi tilbyr også guidete gåturer i nærområdet, samt to fellesutflukter (en hel og en halv dag). Her vil vi besøke både Buffavento Castle og Bellapais Abbey.  For dere som er interessert i vin, blir det en sjanse til å smake prisvinnende røde og hvite når vi besøker den lokale produsenten Etel Winery og deres praktfulle eiendom, Gillham Vineyard. 

halloumisalat.jpeg

Fantastiske måltider

Kokkene ved vårt familiedrevne resort vil tilberede middelhavsspesialiteter basert på friske, lokale råvarer – flere av dem håndplukket fra deres egen bakhage. Det vil bli egne menyer for dem som ønsker kjøtt- og fiskefrie alternativer, samt at vi tar hensyn til eventuelle matintoleranser/-allergier (husk å melde fra i forkant).

Opplev solfylte Kypros

Ved siden av å gi deg en grunnleggende innføring i Boels moderne akupunkturmetoder, ønsker vi å gi deg muligheten til å oppleve solskinnsøya Kypros. Det blir fokus på lokal historie, kultur, natur og mat. 

strand, esentepe.jpg

Ring oss

+97143766

Email 

Følg oss

  • Facebook
bottom of page